Hvem er jeg

Min faglige baggrund

  • AM’er fra Det Kongelige danske Musikkonservatorium i København, 1983
  • Cand. pæd. i musik (DLH) med specialet “Når børn synger falsk, hva’ så”, 1995
  • Cand. pæd. i generel pædagogik (DPU) (speciale IA)
  • Master Coach fra Coach Academy, 2006.
  • ID Lifecoach, certificeret maj 2009. ID-Academy, Ole Vadum Dahl

Læs interview med Linda Vilhelmsen >

Link til Mennesket bag – ildsjæle, af Anna Brønholt
Episode 3:7 – om Linda Vilhelmsens vej til musikpædagogikkens verden.

Hør den her >

Fra 1981 til 2000 ansat ved Ringsted Kommunale Musikskole som blandt andet sang- og grundskolelærer samt kor- og orkesterleder.

Fra 1999 til 2009 seminarielektor ved University College Sjælland, læreruddannelsen i Haslev. Underviste i linjefaget musik og i faget almen didaktik på det pædagogiske fagområde.
Har ledet seminariets voksenkor og orkester samt seminariets børnekor og har medvirket ved opsætning af flere af seminariets store musicalopsætninger.

Fra 2009-2019 ansat som afdelingsleder og souschef ved Rehabilitering og Udviklingscenter Filadelfia med ansvar for personaleledelse og pædagogisk udvikling indenfor arbejdet med mennesker med autisme og beslægtede udviklingsforstyrrelser samt mennesker med erhvervet hjerneskade og epilepsi. Arbejdet med kor, sang, STOMP, band og individuel undervisning.

Omfattende foredrags-, kursus- og efteruddannelsesvirksomhed for musiklærere, musikskolelærere og pædagoger. Har desuden afholdt en lang række kurser og børnekorsstævner for musiklærerforeninger, DMPF og DABU samt andre børnekorsstævner over hele landet.

Sanger, forfatter og komponist og har blandt andet skrevet en lang række børnesange samt udgivet 12 musikfaglige publikationer.

Arbejder i dag også som professionel coach med speciale indenfor områder, der relaterer til læring, undervisning og uddannelse inden for folkeskole- og musikskoleområdet.

Forfatter til 12 udgivelser. Se under ”Udgivelser”.

Kronikken fra Politiken Læs